Trajecten
Let yourself be silently drawn by the strange pull of what you really love. It will not lead you astray - RUMI

Interesse in positieve verandering? Ontdek de kracht van RAAK in diverse trajecten

Bezield en vitaal leiderschap

Ontdek het unieke leiderschapstraject Bezield en vitaal leiderschap

Leidinggeven is meer dan roeien met de riemen die je hebt; het is een reis naar zelfontdekking en groei.

 Van het vinden van je authentieke leiderschapsstijl tot het cultiveren van een omgeving waarin zowel jij als je team gedijen: wij verhelderen dit samen stap voor stap. Met een combinatie van wetenschap en ervaring en een mensgerichte aanpak word je begeleid om een krachtige en duurzame leiderschapsidentiteit te ontwikkelen. 

Ben jij klaar om te investeren in jezelf en je team? 

Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek hoe dit traject je leiderschap naar nieuwe hoogten kan tillen.

StressWegwijzer

Ontdek de weg naar balans en vitaliteit met het traject StressWegwijzer. Dit traject combineert coaching, educatie, inspiratie en diverse oefeningen op maat van je behoeften om stress te verminderen en vitaliteit te vergroten. Neem contact op voor een gratis intake en laat ons samen werken aan een leven met meer energie en veerkracht!

Neem contact op voor een gratis intakegesprek!

StressWegwijzer & Loopbaanboost

Ontsnap aan de ratrace en ontdek balans, vitaliteit en een vervullende loopbaan met het traject StressWegwijzer & Loopbaanboost Coaching, wetenschappelijk onderbouwde oefeningen en resultaatgerichte begeleiding word je geboden om succesvol je uitdagingen aan te gaan in werk en leven. Klaar om je met een professional in te zetten voor een vervullend leven? Neem contact op voor een gratis intakegesprek!
traject stresswijzeer loopbaanboost raak coaching hasselt
Leadership spiraal trajecten raakcoaching hasselt (6)
Copyright RAAK & Newmie

Leven is het meervoud van lef

Alle trajecten van RAAK brengen inzichten uit wetenschappelijke kennis, ervaring en oude wijsheid samen in een holistische benadering. Verbonden in één-op-één-begeleiding word je als professional ondersteund om op een bewuster niveau te functioneren en meer bezield en vitaal je levenskracht en werkvermogen te gebruiken. 

In deze trajecten zetten we je hoofd, hart en lijf aan het werk op het pad naar persoonlijke en professionele groei.