Krachtige organisaties zetten medewerkers in hun kracht!

DON’T YOU KNOW YET? IT IS YOUR LIGHT THAT LIGHTS THE WORLD – RUMI

Welcome!

Hoe zou het zijn als we…

… van je organisatie een nog aantrekkelijkere en meer motiverende werkplek zouden maken?
… de jobkracht en bezieling van je werknemers naar een hoger niveau zouden tillen?
… onze expertise zouden inzetten om je uitdagingen binnen talent matching, talent development, coaching of welzijn aan te pakken?

Let’s co-create!

RAAK is er voor jou, mensgerichte organisatie, met HR-advies, business coaching, career coaching en outplacementbegeleiding.

 

HR-advies | Business coaching | Career coaching | Outplacementbegeleiding

Via HR-advies binnen de domeinen van talent matching, talent development en welzijn zet RAAK graag haar expertise in om je organisatie op een mensgerichte manier de organisatiedoelen te laten verwezenlijken.

Via business coaching versterkt RAAK het persoonlijk potentieel van je medewerkers en leiders zodat zij nog steviger en met meer jobkracht hun huidige of toekomstige functie kunnen uitoefenen.

Via career coaching gaat RAAK op zoek naar de talenten en drijfveren van je medewerkers met als doel hen zelf aan het roer van hun eigen carrière te brengen en meer werkplezier te laten ervaren.

Via individuele outplacementbegeleiding helpt RAAK je hoger opgeleide medewerkers bij ontslag om terug een job te vinden of te creëren waarin ze hun talenten ten volle kunnen benutten.

RAAK werkt samen met Job Design voor career coaching en outplacement.

Let’s talk & co-create!

Nancy

Klanten aan het woord

Nele Grieten (HR Business Partner Democo Group, Ciril, Deholi)

Nancy begeleidde een aantal medewerkers rond veerkracht, welzijn en burn-out. Ze wist zich telkens goed in te leven, ging te werk met veel warmte en betrokkenheid en kon telkens de juiste ondersteuning bieden.

Antal Potocan (Directeur-Bestuurder Deholi)

Gedreven professional met gedegen academische vorming en een uitzonderlijk empathische insteek om zeer persoonlijk en doelgericht ondersteuning te verlenen.

Karen De Vos (HR Business Partner AEW, AES, Daeninck & Deweerdt, Demtec Services)

Nancy is een fijne HR-professional waar je steeds bij terecht kan. Zij staat altijd voor je klaar om je te ondersteunen op een constructieve manier. Nancy zal je ook een spiegel voorhouden op een manier waar je over dient na te denken. Zeer waardevolle collega binnen een HR-team.

Ilse Claes (HR directeur Democo Group)

Ik ken Nancy als een heel integere collega, met een warm hart voor alle medewerkers en teamleden. Coaching en mensen laten groeien zijn een echte passie voor haar. Het welzijn van collega’s staat bij haar steeds voorop. Bewijs hiervan is dat ze een grote bijdrage heeft geleverd aan het behalen van het label “Great Place to Work” bij Democo Group. Bedankt hiervoor!