Op weg met RAAK!

WHEN YOU DO THINGS FROM YOUR SOUL, YOU FEEL A RIVER MOVING IN YOU, A JOY – RUMI

Het aanbod van RAAK, zowel voor organisaties als professionals.

RAAK is er voor organisaties met HR-advies en consultancy.

RAAK begeleidt ambitieuze professionals met vragen op het vlak van leiderschapcarrièremanagement en stressbeheersing.

Nancy vankeirsbilck RAAK 030 scaled e1709138197309

Aanbod organisaties

HR-advies

Het aantrekken en ontwikkelen van talent en het zorgen voor het welzijn van je werknemers is een vak op zich. Niet alle bedrijven hebben zelf de expertise in huis om dit volledig op te volgen. Deze bedrijven kunnen terecht bij RAAK voor maatadvies.

Vanuit ruime HR-management- en consultancyervaring, theoretisch inzicht en met een frisse no-nonsens kijk beheerst RAAK dit vak als geen ander.

Bij RAAK kan je dan ook terecht voor stressmanagementinitiatieven, coaching
van medewerkers, leiderschapsontwikkeling, soft-HR projecten…

Consultancy

RAAK werkt niet altijd alleen, maar gaat ook graag allianties aan om projecten op te zetten in dit vak en kan als freelancer ingeschakeld worden door andere consultancybedrijven die inzetten op talent en welzijn.

Zo kan op RAAK beroep gedaan worden voor het uitvoeren of samen op poten zetten van Assessment
en Development Centers, talentmanagementprojecten, leer- en ontwikkelingsacties, welzijnsprojecten…

aanbod raakcoaching hasselt scaled e1709138375729
As you start to walk on the way, the way appears - RUMI

Aanbod professionals

Stress & burn-outcoaching | Vitaliteit

Wil jij je stress en werkdruk beter hanteren? Wil je je focus, veerkracht en bevlogenheid terugvinden? Worstel je met burn-out of stress symptomen? Zou je willen leren hoe je op een gezonde manier met stressvolle situaties kan omgaan? Vrees je een burn-out? Ben je op zoek naar een betere balans tussen werk en privé?

Geen stress!

Voor al deze stresszorgvragen kan je bij RAAK terecht.

Via stress & burn-outcoaching en veerkrachtcoaching gaan we op maat  aan het werk om je terug vanuit je natuurlijke kracht te laten bewegen.

De coachingaanpak is gebaseerd op inzichten uit de positieve psychologie, neuropsychologie en gezondheidswetenschappen. We werken op de verschillende lagen van de mens (lichamelijk, emotioneel, mentaal, energetisch) en de connecties met zijn omgeving die door toxische stress aangetast kunnen zijn. Met deze integratieve aanpak krijg je helderheid over de elementen die een negatieve of positieve invloed uitoefenen op je werkvermogen. Dat leidt tot concrete kennis, vaardigheden en gedragswijzigingen die je veerkracht in het (arbeids)leven bevorderen. Ben je een tijd thuis geweest omwille van burn-out en/of heb je nood aan heroriëntering, dan is concrete begeleiding om terug te keren naar de werkvloer ook mogelijk.

In een gratis en vrijblijvende telefonische intake geef ik graag meer info over de aanpak. RAAK heeft twee bijzondere trajecten uitgewerkt in het kader van stressmanagement die op maat ondersteuning bieden. Onder StressWegwijzer en StressWegwijzer & Loopbaanboost vind je alvast meer uitleg.

RAAK werkt met een tarief per traject.

Voor meer vitaliteit en welzijn kan je ook terecht in de lessen Yoga Flow.

 

raak coaching nancy vankeirsbilck hr advies stress burnoutcoaching leiderschapscoaching yoga Hasselt (2)
raak coaching nancy vankeirsbilck hr advies stress burnoutcoaching leiderschapscoaching yoga Hasselt (3)
raak coaching nancy vankeirsbilck hr advies stress burnoutcoaching leiderschapscoaching yoga Hasselt (1)

Leiderschapscoaching | Leiderschapsidentiteit & Teamgerichtheid

Wil je een gesprekspartner waarmee je kan reflecteren over je functioneren als leidinggevende of als ondernemer? Iemand die je ondersteunt op je weg naar meer (persoonlijk) leiderschap? Een klankbord en vertrouwenspartner om je bezorgdheden en spanningen mee te delen? Iemand die je ondersteunt in heel specifieke aspecten van je rol als leidinggevende, gericht op je concrete vraag?

Neem de leiding

Bij leiderschapscoaching bekijken we samen de uitdagingen die er spelen in je organisatie en/of job. Door over de uitdagingen te spreken met een neutrale buitenstaander krijg je meer zicht op wat zich aandient. We maken samen het onzichtbare dat speelt, zichtbaar.

We zoeken naar oplossingen die je passen. Je krijgt meer helderheid over wie je bent, wat je drijft en wat je in de weg staat.

Je krijgt inzichten en modellen rond (zelf)leiderschap op je maat die je helpen om passende stappen te maken zodat je met volle energie en goesting weer verder kan.

RAAK heeft samen met coachpraktijk Newmie een uniek leiderschapstraject uitgewerkt. Klik hier voor meer info over dit traject: Bezield en vitaal leiderschap.

RAAK werkt met een tarief per traject voor het traject “Bezield en vitaal leiderschap en voor klankbordcoaching”.

RAAK bundelt de krachten met coachpraktijk NEwMIE voor de begeleiding van grotere leiderschapstrajecten bij organisaties.

coach nancy raak coaching

Loopbaancoaching & performance coaching | Professionele identiteit

Overweeg je een carrièreswitch, maar verdrink je in de vele mogelijkheden? Voel je je niet meer gelukkig in je job? Zoek je naar meer vrijheid of meer betekenis in je werk? Zoek je een klankbord voor je professionele functioneren of je ondernemersdroom? Zie je niet meteen hoe je je huidige werksituatie beter kunt maken? Heb je nood aan een coach die je ondersteunt bij concrete professionele uitdagingen?

Geen paniek!

RAAK zet zich in voor je werkgeluk en professioneel floreren met klankbordcoaching en loopbaancoaching.

Als je als professional of ondernemer een objectief klankbord wenst voor je professionele uitdagingen of groeivraagstukken, kan je bij RAAK terecht. Voor de concrete thema’s die je wil aanpakken, werken we passende resultaatgerichte trajecten uit waarbij we ons met verenigde kracht inzetten voor je werkthema’s.

Heb je nood aan loopbaancoaching? Dan ben je bij RAAK ook aan het juiste adres. RAAK werkt voor loopbaanbegeleiding samen met het erkend loopbaancentrum Job Design. Met een unieke aanpak die wetenschappelijk onderbouwd is, gaan we op een heel praktische manier aan de slag met een duidelijk resultaat voor ogen.

20190107 officieel Loopbaancheque label e1670487941662 

Je kan bij RAAK terecht voor loopbaancoaching op maat met of zonder loopbaancheques van de VDAB. Financieel maakt het natuurlijk wel een verschil of je een loopbaancheque kan gebruiken, omdat de overheid dan een groot deel van de kostprijs op zich neemt. Voor 7 uur loopbaanbegeleiding hoef je dan maar 90€ zelf te betalen. Bij onze kennismaking kijk ik graag met je na of je voor loopbaancheques in aanmerking komt.

Als je als (jonge) professional niet in aanmerking komt voor loopbaancheques van de VDAB en de volledige prijs van loopbaanbegeleiding niet binnen je budget past, dan bieden we ook talentencoaching aan. Met treffende tools en oefeningen kunnen we in een tijdspanne van 3 à 4 uur scherpstellen wat je talenten zijn. We geven je inzicht in wat je energie geeft, zodat je weet hoe je kan schitteren op de werkvloer.

Neem zeker contact met mij op voor een telefonische intake (gratis en vrijblijvend).

Toch nog niet overtuigd of je wel contact moet opnemen?

Doe dan de door Job Design ontwikkelde loopbaantest en ontdek of het (hoog) tijd is voor verandering.

(Je verlaat RAAK en klikt door naar jobdesign.be)

Klanten aan het woord